Equulogerna

‍ EQUULOG 

- Din häst har något att berätta!

Om Företaget

Equulog grundades 2014 efter att vi insett vilken otrolig effekt hästagility hade på våra elevers vardagsliv även utanför stallet, det gick bättre i skolan, på jobbet och folk kände sig avslappnade och självsäkra. Efter ett samarbete med Creative Plot och IDEON Innovation, lades grunden för det som idag är Equulogs TRUST utbildningar.


Equulog har som syfte att få människor och hästar att få självförtroende, självkännedom och förstå sin självbild. Equulog vill därmed göra våra kunder starkare och tryggare i sina relationer!

Amanda Wipp

Amanda föddes in i hästvärlden och satt på sin första häst redan vid 1års ålder. Så när det var dags att välja yrkesbana var hästnäringen ett självklart val. Amanda har som ägare av Equulog nu drivit eget företag sedan 2014.


Amanda har vidareutbildat sig inom psykologi med inriktning idrott, hästens sinnen och beteende samt en rad varierande kurser inom ämnet häst. 


Amandas specialitet är att ha fokus på hästen och med mjuka metoder göra dess röst hörd så att häst och människa kan känna sig trygga.

Kajsa Wipp

Kajsa är utbildad socionom med vidareutbildning inom beteendepsykologi. Efter att arbetat med socialt arbete har hon arbetat inom B2Bkommunikation och event som egenföretagare har de senaste åren fokuserat på ledarskap, kommunikation och deltagardemokratiska metoder. 


Hon har nästan 50 års erfarenhet inom hästvärlden som tävlingsryttare, uppfödare och instruktör.

Kontakt: Kajsa Wipp och Amanda Wipp, Info@equulog.se

Adress: Huvudstorpsvägen 297 

            244 95 Dösjebro 

Kontor: 0418-66 08 06 

Kajsa: 0705-11 08 06 

Amanda: 0768-26 09 23